Kris 

over mij >>

Kris 20190701.jpg

Ik ben Kris Boeckx en heb samen met Karin Kriskin opgericht in 1984.
Lesgeven doe ik aan de jeugd en volwassenen gevorderden en aan de werkgroepen. 

Lotte 

over mij >>

DSC_0875.jpg

Ik ben Lotte Schoonvliet en ben 20 jaar oud.

Ik studeer de richting Leerkracht Secundair Onderwijs.

Bij Kriskin geef ik samen met Robine les aan het 3de en 4de leerjaar, 5de en 6de leerjaar, de tussengroep jeugd en de volwassen beginners

Katka

over mij >>

DSC_0925.jpg

Ik ben Katka Sterkens en ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd als criminologe en werk als onderschrijver voor verzekeringen. 

Bij Kriskin geef ik de lessen hiphop aan de tussengroep en de gevorderden en geef ik jazzdance aan de kleuters en de kinderen van het 1ste en 2de studiejaar.

Robine

over mij >>

DSC_0871.jpg

Ik ben Robine Lemmens en ben 21 jaar oud. Ik ben afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs en ik studeer nu de richting Toegepaste Psychologie in Antwerpen.

Bij Kriskin geef ik samen met Lotte les aan het 3de en 4de leerjaar, 5de en 6de leerjaar, de tussengroep jeugd en de volwassenen beginners.

Bo

over mij >>

DSC_0897.jpg
Bo

over mij >>

DSC_0897.jpg
Nora

over mij >>

DSC_0905.jpg

Ik ben Nora Brijs en ik ben 18 jaar oud. Ik studeer Logopedie en Audiologie in Antwerpen. Bij Kriskin assisteer ik bij de kinderen van het 1ste en 2de leerjaar.

Emma

over mij >>

Emma_edited.jpg

Ik ben Emma Aerts en ik ben 16 jaar oud. Ik volg de richting Humane wetenschappen. Ik ga vanaf dit jaar hiphop geven aan de kinderen van 9 tot 12 jaar. Zelf dans ik ook Jazz en hiphop bij Kriskin.

Annelies

over mij >>

Annelies.jpg

Ik ben Annelies Mertens en ben 36 jaar oud. Ik werk als danser bij Dansnest uit Breda en ben artistiek leider/choreograaf bij dAnsbeeLd uit Mol. Bij Kriskin geef ik de lessen hedendaagse dans.